038-3030 333 Login
 

Valacom

Een goede telefoonverbinding, een stabiel netwerk en een betrouwbare beveiligingsinstallatie zijn onmisbaar voor een productieve werkdag. Valacom vormt een schakel tot verbinding met leveranciers en gaat op zoek naar de best passende oplossing.

  • Zakelijke telefonie
    Hoge telefoonrekening? Vast en mobiel integreren? Of meerdere vestigingen aan elkaar koppelen? Wij zijn gespecialiseerd in VoIP, traditionele telefonie en mobiele abonnementen. Met onze hulp stapt u eenvoudig over en bespaart u kosten. 

  • Netwerkbekabeling
    Ontbreekt overzicht in uw bekabeling? Werkt uw systeem traag? Of heeft u vaak last van storingen? Met speciale apparatuur gaan wij op zoek naar de zwakke schakels. Wij optimaliseren uw netwerk en brengen structuur aan, zodat u weer onbezorgd kunt werken. 

  • Beveiligingssystemen
    Wilt u uw bedrijf beter beveiligen? Verplicht uw verzekeraar u een alarmsysteem aan te schaffen? Of wilt u controle houden op wie uw bedrijf bezoekt? Wij geven advies over alarmsystemen en camerabeveiliging, verzorgen de implementatie en doen het onderhoud.


Of u nu een vraag heeft over uw netwerkbekabeling, systeembeheer, telefonie of e-mail, onze deskundige medewerkers helpen u direct. Omdat wij nauw samenwerken met Systra ICT, hebben wij kennis van alles wat met informatie- en communicatietechnologie te maken heeft. En zijn wij een schakel tot verbinding.

Afspraak maken

Gebruik ons contactformulier om een afspraak met ons te maken. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Valacom
Constructieweg 39-3
8263 BC KAMPEN
T. 038 3030 333
E. info@valacom.nl

Referenties

referentie
referentie
referentie
referentie

Valacom
Constructieweg 39-3
8263 BC KAMPEN
info@valacom.nl
T 038-3030 333