038-3030 333 Login
 

Zakelijk telefonieabonnement van KPN? Let dan op!

Deel dit artikel:

Heeft u een telefonieabonnement bij KPN en denkt u erover de stap te maken naar VoIP, dan is het verstandig om dit op korte termijn te doen. Vanaf 1 oktober brengt KPN voor uw overstap namelijk kosten in rekening.

Wat gaat er veranderen?

Momenteel kunt op ieder moment, zelfs als er nog contracten lopen, kosteloos overstappen op VoIP van KPN. Straks dient u contractvrij te zijn. Bent u dit niet, dan krijgt u te maken met een afkoopsom. Dit zijn kosten die u niet makkelijk terugverdient.

Wat is VoIP?

VoIP is de telefonieoplossing van de toekomst. Groot voordeel is dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. Ook de extra mogelijkheden zijn interessant. Zo kunt u vast en mobiel integreren en meerdere vestigingen eenvoudig aan elkaar koppelen. 

Vrijblijvend advies

Werkt u nog met een traditioneel telefoniesysteem van KPN, dan is dit hét moment om de mogelijkheden van VoIP voor uw organisatie bekijken. Als lokale partij en partner van KPN komen wij graag bij u langs voor een eerlijk en vrijblijvend advies. Afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 038-3030333.

Referenties

referentie
referentie
referentie
referentie

Valacom
Constructieweg 39-3
8263 BC KAMPEN
info@valacom.nl
T 038-3030 333