038-3030 333 Login
 

Last van een trage internetverbinding?

Deel dit artikel:

Niets is vervelender dan een trage internetverbinding. Om de snelheid te verbeteren, heeft Valacom een nieuwe oplossing bedacht. En het mooie is: met een maandelijks internettarief vanaf € 49 zijn de kosten zeer laag.

Is uw bedrijf gevestigd in het buitengebied, dan is de beschikbare internetverbinding vaak traag en de aanleg van glasvezel duur. Desondanks lukt het ons om de verbinding te verbeteren. Dit doen we door speciale richtantennes toe te passen. Met behulp van deze long-range-wifi-technologie kunnen we op bijna iedere plek in Nederland snel internet genereren. 

Vanaf € 49 per maand
U kunt de richtantennes alleen of met meerdere bedrijven laten installeren. De capaciteit bedraagt zo’n veertig á vijftig werkplekken. De installatiekosten zijn eenmalig, daarna betaalt u een bedrag vanaf € 49 per maand. Ter illustratie: bij een glasvezelverbinding zijn de kosten vaak minimaal € 400 per maand. 

Veel snelheid, scherpe prijs
Wilt u snel internet, maar brengt het laten aanleggen van een glasvezelverbinding te hoge kosten met zich mee? Met onze oplossing bieden we veel snelheid tegen een scherpe prijs. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

 

Referenties

referentie
referentie
referentie
referentie

Valacom
Constructieweg 39-3
8263 BC KAMPEN
info@valacom.nl
T 038-3030 333