038-3030 333 Login
 

Het gemak van KPN ÉÉN

Deel dit artikel:

Als schakel tot verbinding willen wij u graag laten kennismaken met KPN ÉÉN. Dit pakket biedt bedrijven van 5 tot 150 medewerkers een totaaloplossing op het gebied van communicatie. Met één contract, één vaste prijs, één factuur en één helpdesk behoudt u het overzicht. 

KPN ÉÉN is de moeite waard voor elke ondernemer die op zoek is naar meer gemak. U krijgt meer grip op de communicatiekosten, kunt uw abonnement aanpassen bij veranderende omstandigheden en geeft uw medewerkers de mogelijkheid om optimaal samen te werken. Valacom is officieel partner van KPN. Als lokaal bedrijf met kennis en ervaring voorzien wij u van professioneel advies en goede begeleiding bij de inzet van KPN ÉÉN binnen uw organisatie. 

Totaalpakket

U kunt KPN ÉÉN opbouwen met de volgende modules:
Vast bellen
U belt onbeperkt naar vaste en mobiele nummer in Nederland voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Hiervoor heeft u geen fysieke telefooncentrale meer nodig.

Mobiel bellen 
Vaste en mobiele telefonie kunt u volledig integreren. Mobiele toestellen krijgen daarmee dezelfde functionaliteiten als vaste toestellen. Ook met uw mobiele toestellen belt u onbeperkt naar alle mobiele nummers in Nederland.

Vast internet
Om gebruik te maken van KPN ÉÉN heeft u een vaste internetaansluiting van KPN nodig.

Mobiel internet
Bij alle mobiele abonnementen onder KPN ÉÉN is 1000 MB mobiel internet per gebruiker inbegrepen.

Zakelijk Office 365
Met Zakelijk Office 365krijgen uw medewerkers de beschikking over de online software van Microsoft. Met toepassingen als Lync, Sharepoint, Office en Exchange werkt u nog efficiënter. Online vergaderen en tegelijkertijd werken aan hetzelfde document behoren tot de standaard mogelijkheden. 

Mobile Device Manager
Met deze module beheert u vanuit één centrale portal op eenvoudige wijze de apparaten binnen uw bedrijf.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in KPN ÉÉN? Neemt u dan contact op met Evert Jan Kin via 038 3030333 of ejkin@valacom.nl

Referenties

referentie
referentie
referentie
referentie

Valacom
Constructieweg 39-3
8263 BC KAMPEN
info@valacom.nl
T 038-3030 333