038-3030 333 Login
 

Beveiliging

Zorgeloos ondernemen in een veilig bedrijfspand, het zou vanzelfsprekend moeten zijn. Toch vinden er elk jaar duizenden branden en inbraken plaats. Hoe heeft u het hart van uw organisatie beveiligd?

PREMIEKORTING

Met een alarmsysteem beperkt u uw risico’s. U kunt een alarmsysteem tegenwoordig combineren met camera's en een rookmelder, waardoor u optimaal overzicht behoudt. Iets wat uw verzekeraar waardeert: met een alarmsysteem maakt u vaak aanspraak op premiekorting.

ALARMSYSTEEM OP MAAT

Valacom is gespecialiseerd in beveiligingssystemen voor bedrijfspanden en cameratoezicht op industrieterreinen. Omdat geen situatie hetzelfde is, bieden wij systemen op maat. Uw manier van ondernemen vormt ons uitgangspunt.

Bij Valacom kunt u rekenen op:
- een kwalitatief hoog aanbod;
helder advies over een systeem dat past bij uw pand;
- vakkundige montage;
melding bij zowel inbraak als brand;
- beelden van de beveiligingscamera’s op uw computer, tablet en telefoon. 

Camerabeveiliging

Vanzelfsprekend wilt u uw bedrijfspand goed beveiligen. Met onze beveiligingscamera’s kunt u de beelden op locatie, maar ook thuis bekijken. Gaat het alarm, dan kunt u vanuit huis zien of er echt iets aan de hand is. U bent er snel bij en beperkt zo wellicht de schade.

24-UURSBEWAKING

Wij geven advies, verzorgen de installatie en doen het periodiek onderhoud om de veiligheid te waarborgen. Bovendien waken wij dag en nacht over uw pand. Uw alarm- of camerasysteem is via een telefoon- of internetverbinding op onze meldkamer aangesloten, waardoor wij inbraak of brand snel signaleren.

AFSPRAAK MAKEN

U heeft al een compleet, draadloos alarmsysteem voor € 899 inclusief montage. Dit systeem beschikt over twee magneetcontacten, een bewegingsmelder en een sirene. In ons pand hebben wij een demo van het alarmsysteem opgebouwd. Maak gerust een afspraak om vrijblijvend langs te komen en te informeren naar de mogelijkheden. De koffie staat klaar!

Referenties

referentie
referentie
referentie
referentie

Valacom
Constructieweg 39-3
8263 BC KAMPEN
info@valacom.nl
T 038-3030 333